G-uitleendienst voor promotionele activiteiten

De provinciale G-sportuitleendienst in het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos beschikt over een uitgebreid assortiment aan G-sportmaterialen: atletiek, badminton, basketbal, bocce, boccia, dovensport, geocache, hockey, minitennis, sportrolstoelen, torbal en volleybal. Daarmee kan jouw school, jeugd- of andere vereniging jongeren en volwassenen laten kennismaken met specifieke G-sporten of met sporten die aangepast zijn voor personen met een handicap.

een fan feliciteert twee G-hockeyspelers na een wedstrijd

Wie kan G-sportmaterialen ontlenen?

Ben je een individu, school, sportclub, jeugd- of G-sportorganisatie, dagcentrum, instelling of gemeente en heb je nood aan G-sportmaterialen? Dan kun je bij ons terecht. We hanteren tarieven voor organisaties van binnen en buiten de provincie Antwerpen. Alle informatie over de tarieven en de uitleenvoorwaarden lees je in de documenten onderaan deze pagina.

Sportmateriaal lenen, hoe doe ik dat?

Sportmateriaal lenen bij de uitleendienst van het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos is eenvoudig! Volg gewoon dit stappenplan:

  • Kijk eerst of je organisatie in aanmerking komt om sportmateriaal te ontlenen.
  • Reserveer online of per e-mail minimaal twee weken vóór de datum van je activiteit. Je kunt maximaal zes maanden op voorhand materiaal reserveren. Wil je zeker zijn dat het materiaal nog vrij is, neem dan eerst contact op met de uitleendienst.

 

  • De uitleendienst mailt je een uitleenovereenkomst in twee exemplaren. Vanaf de datum die hierop vermeld staat, heb je een optie op het materiaal. De optie blijft twee weken geldig.
  • Eén exemplaar van het contract stuur je ondertekend terug. Je hebt hiervoor twee weken vanaf de datum van ontvangst, maar doe het liefst zo snel mogelijk. Als wij het contract ondertekend hebben ontvangen, is de reservatie definitief.
  • Op de uitleenovereenkomst staan de uren waarop je het materiaal kunt komen ophalen en binnenleveren. Breng bij het ophalen van het materiaal ook je contract mee. De uitleendienst controleert samen met jou het materiaal, zowel bij het ophalen als bij het terugbrengen.
  • Download en bekijk hieronder alle voorwaarden voor het uitlenen van sportmaterialen.