G-uitleendienst voor promotionele activiteiten

kinderen spelen petanque in een sporthal

De provinciale G-sportuitleendienst in het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos beschikt over een uitgebreid assortiment aan G-sportmaterialen: atletiek, bocce, boccia, dovensport, geocache, sportrolstoelen, enzovoort. Daarmee kan jouw school, jeugd- of andere vereniging jongeren en volwassenen laten kennismaken met specifieke G-sporten of met sporten die aangepast zijn voor personen met een handicap.


 

Wie kan G-sportmaterialen ontlenen?

Ben je een particulier, school, sportclub, jeugd- of G-sportorganisatie, dagcentrum, instelling of gemeente en heb je nood aan G-sportmaterialen? Dan kun je bij ons terecht. We hanteren tarieven voor organisaties van binnen en buiten de provincie Antwerpen. Alle informatie over de tarieven en de uitleenvoorwaarden lees je in de documenten onderaan deze pagina.

Welk G-sportmateriaal kun je ontlenen?

Klik op onderstaande items om de beschikbaarheid van het materiaal na te gaan of het te reserveren. 

Sportmateriaal lenen, hoe doe ik dat?

Sportmateriaal lenen bij de uitleendienst van het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos is eenvoudig! Volg gewoon dit stappenplan:

  • Kijk eerst in de uitleenvoorwaarden of je organisatie in aanmerking komt om sportmateriaal te ontlenen.
  • Dien minimaal twee weken vóór de datum van je activitieit online je aanvraag in. Je kunt maximaal zes maanden op voorhand materiaal aanvragen. Je weet onmiddellijk of de gewenste materialen beschikbaar zijn en we loodsen je doorheen je aanvraag.
  • De uitleendienst mailt je een uitleenovereenkomst. Deze druk je af en stuur je ondertekend terug via post of mail. Je hebt hiervoor twee weken vanaf de datum van ontvangst, maar doe het liefst zo snel mogelijk. Als wij de overeenkomst ondertekend hebben ontvangen, is de reservatie definitief.
  • Op de uitleenovereenkomst staan de uren waarop je het materiaal kunt komen ophalen en binnenbrengen. Breng bij het ophalen van het materiaal ook je overeenkomst mee. De uitleendienst controleert samen met jou het materiaal, zowel bij het ophalen als bij het terugbrengen.
  • Na je ontlening krijg je van ons een factuur.