G-uitleendienst

De uitleendienst beschikt over een uitgebreid assortiment G-sportmaterialen. Voor G-sporters, maar ook voor valide sporters die kennis willen maken met sport voor personen met een handicap.

Wie kan G-sportmateriaal ontlenen?

  • Scholen, sportclubs, jeugd- en G-sportorganisaties, dagcentra, instellingen en gemeenten kunnen G-sportmaterialen ontlenen voor hun G-sporters, maar ook voor valide personen die kennis willen maken met sport voor personen met een handicap.
  • G-sporters die voor een tijdje een sportrolstoel, handbike of hippocampe nodig hebben om sport te kunnen beoefenen.
Ik organiseer een  G-sportactiviteit Ik ben een G-sporter

Wil je als vereniging of als school jongeren en volwassenen laten kennismaken met specifieke G-sporten of met sporten die aangepast zijn voor personen met een handicap? De G-sportuitleendienst in het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos beschikt over een uitgebreid assortiment aan G-sportmaterialen: atletiek, bocce, boccia, dovensport, geocache, sportrolstoelen, enzovoort. 

Heb je een handicap en wil je graag een rolstoelsport gaan beoefenen of handbiken? Wil je graag een wandeling maken in het bos? Bij de provinciale G-sportuitleendienst in het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos kun je terecht voor het uitlenen van een sportrolstoel, een handbike en een hippocampe. 

Lees meer Lees meer