Horeca, lekker na 't sporten!

Wil je na een inspanning wat uitblazen onder het genot van een lekker drankje of een kleine snack? Dan ben je daarvoor aan het juiste adres in het Sportkaffee Peerdsbos! 

Een hapje en een drankje voor of na het sporten

horeca toog zonder publiek

Je kunt in het Sportkaffee terecht voor een hapje en een drankje. Neem alvast een kijkje op de menukaart

Het Sportkaffee biedt catering op maat

Wil je een receptie, zakenlunch of een gezellige ontmoeting op maat? Sportkaffee Peerdsbos zoekt graag samen met jou naar een gepast cateringarrangement. Genieten van het arrangement kan in het Sportkaffee, maar ook in onze polyvalente zaal. Enkele voorbeelden vind je op de website van Sporthoreca bvba. Bekijk ook meteen onze sportformules voor een bedrijfssportdag, teambuilding of familiedag.  

Lekker smullen op je verjaardagsfeestje

Heb je een verjaardag te vieren of wil je de kids eens lekker verwennen met pannenkoeken of een hotdog? Het kan allemaal aan een leuk versierde tafel in het Sportkaffee.

Openingsuren Sportkaffee

horeca napraten aan de toog

Weekdagen

Het Sportkaffee is op weekdagen geopend van 17 tot 23 uur en op woensdag van 11 tot 23 uur. Als er sportdagen doorgaan in het sportcentrum, is het Sportkaffee open vanaf 11 uur. 's Avonds sluiten wij uiteraard niet de deuren als we nog gasten hebben. 

Wens je op een ander moment gebruik te maken van de horecafaciliteiten? Neem dan op voorhand contact op met het Sportkaffee.

Weekend

Op zaterdag en zondag is het Sportkaffee doorgaans geopend van 9 tot 17 uur.

Let op: de openingsuren zijn in het weekend gelinkt aan de sportieve bezetting in de sportaccommodatie. Als er om een of andere reden een sportactiviteit wegvalt, dan sluit het Sportkaffee misschien vroeger of opent het misschien later. Wens je in het weekend de horecafaciliteiten te gebruiken, neem dan zeker contact op met Sporthoreca bvba omtrent de openingsuren. 

Feestdagen

Op feestdagen en in de periode tussen kerst en nieuwjaar is het Sportkaffee gesloten.

Contact en informatie

Sporthoreca bvba
Tanya  
0497 62 78 70
info@sporthoreca.be