Studiedag ‘Sporten voor personen met een handicap’ op 30 november

publish date
13.10.2017

Heb je ervaring met sporters met een handicap en wil je graag nieuwe ideeën opdoen? Wil je als beginnende leerkracht of begeleider graag meer weten over het sportaanbod voor personen met een verstandelijke en/of fysieke handicap? Kom dan naar onze jaarlijkse studiedag op donderdag 30 november. Je krijgt tijdens deze studiedag praktijksessies in bekende en minder bekende sporten en activiteiten. Benieuwd wat er dit jaar op het programma staat? Lees dan snel verder.

De jaarlijkse studiedag ‘Sporten met een handicap’ vindt plaats op donderdag 30 november 2017 van 9 tot 16 uur in het Sportcentrum Peerdsbos. Met deze studiedag richten het Autonoom Provinciebedrijf Sport (APB Sport) en S-Sport // Recreas zich naar iedereen die professioneel of vanuit zijn of eigen eigen ervaring betrokken is bij de begeleiding van personen met een verstandelijke en/of fysieke handicap.  Leerkrachten L.O., kinesisten, trainers, sportbegeleiders en andere geïnteresseerden zijn welkom!

Op een interactieve manier doe je praktijkervaring op in volgende sporten: indoor petanque, zonebasket, zitvolleybal, klimmen, G-dans, G-padel, teambuilding spelvormen en nog veel meer. Je stelt zelf je programma samen en kiest de activiteiten die je liefst wil volgen. De deelnameprijs bedraagt 40 euro, inclusief broodjesmaaltijd. Inschrijven doe je snel en makkelijk online. Inschrijven kan nog tot een week voor de studiedag doorgaat.

Volgende