Welkom in Sport Vlaanderen Brasschaat!

publish date
19.12.2017

Je leest het goed. Vanaf 1 januari 2018 heet het Sportcentrum Peerdsbos anders. De naam mag dan wel veranderen naar Sport Vlaanderen Brasschaat maar voor de rest blijft alles gewoon bij het oude voor jou als bezoeker of als sporter. Onze enthousiaste medewerkers blijven gewoon trouw op post en onze dienstverlening blijft wat ze is. Enkel het jasje wijzigt dus. En dat mag je ook letterlijk nemen. Momenteel is het in en rond de site nog een werfzone maar ook hier pluk je als bezoeker medio 2018 de vruchten van. Er komt immers een gloednieuwe accommodatie die 100% toegankelijk is voor personen met en zonder handicap. Sport Vlaanderen Brasschaat wordt zo meteen hét referentiepunt op het vlak van toegankelijkheid voor nieuw te bouwen sportaccommodaties.

Graag willen we je als bezoeker en als abonnee van deze nieuwsbrief bedanken voor het jarenlange vertrouwen. Onze medewerkers staan klaar om je ook bij Sport Vlaanderen Brasschaat op dezelfde manier bij te staan met al je vragen. Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren via 03 640 35 70 of brasschaat@sport.vlaanderen. Of breng ons gewoon een bezoekje en ontdek meteen ook de nieuwe cafetaria met zicht op de voetbalvelden.

We wensen je alvast een fijn en sportief 2018 toe. We informeren je in het nieuwe jaar graag verder over Sport Vlaanderen Brasschaat. Je zal dan meteen ook merken dat zowel deze website als de nieuwsbrief in een ander kleedje zal zitten.    

Volgende