Online inschrijven voor activiteiten

Sport Speel School

Staat ook jouw kind te springen om zijn of haar energie kwijt te raken, op avontuur te gaan? Vind jij sporten en bewegen ook zo belangrijk? De Sport Speel School op woensdag en zaterdag in het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos is dé oplossing voor de bewegingsontwikkeling van je kind. Inschrijven is dus de boodschap! Wist je trouwens dat er nu ook een G-Sport Speel School bestaat voor kinderen met een zware verstandelijke handicap of verregaande autismespectrumstoornis die willen turnen? Lees er alles over!

Sportkampen

Als je wil sporten tijdens de schoolvakantie, dan zit je in het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos goed! Tijdens de schoolvakanties kunnen kinderen van 3 tot 114 jaar er terecht voor een aantal toffe en sportieve kampen. Ook kinderen met een handicap zijn welkom op onze kampen. Samen sporten in een groene omgeving, proeven van allerlei sporttakken en vriendjes maken… het kan allemaal! Schrijf je hier in voor een sportieve vakantie.

Sportpakketten

Het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos is dé ideale uitvalsbasis voor sportdagen met de klas. Ontdek er meer dan twintig sporten… We hebben een aanbod in pakket of op maat! Voor het kleuter, lager en secundair onderwijs kun je kiezen uit twee sportformules. Een sportaanbod volledig uitgewerkt naar de wensen en het budget van de school of een sportpakket waarbij we een vast sportprogramma op vastgestelde periodes aanbieden. We hebben ook een sportpakket voor het buitengewoon onderwijs type 2, 3 en 9. Ontdek al onze schoolsportpakketten en schrijf meteen makkelijk online in.

G-uitleendienst voor promotionele activiteiten

De provinciale G-sportuitleendienst in het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos beschikt over een uitgebreid assortiment aan G-sportmaterialen: atletiek, bocce, boccia, dovensport, geocache, sportrolstoelen, enzovoort. Daarmee kan jouw school, jeugd- of andere vereniging jongeren en volwassenen laten kennismaken met specifieke G-sporten of met sporten die aangepast zijn voor personen met een handicap. Alle materialen zijn online te reserveren